BLACK AND WHITE I

 

RENOVATION AND SOFT FURNISHINGS

BLACK AND WHITE, SINGAPORE

The major works were renovating the very old and dated bathrooms along with the building of a new atap to provide outdoor dining and seating to one side of the house.   We also built a new swimming pool with an outdoor bar. The rest of the interior of the house was kept as is. The house has a colonial feel which we wanted to retain and embraced this with the soft furnishings.  The house has a very layered and eclectic feel reflecting the owners' lifestyle and travels.

 

I sourced many antique textiles for this project which are used on lampshades and cushions throughout and help achieve the layered look that we wanted to create. I carefully sourced the fans and lighting to be in keeping with the colonial nature of the house.

ELIZABETH HAY DESIGN

CONTACT

Call: +65 9647 3276

Email: elizabeth@elizabethhaydesign.com

SOCIAL MEDIA

© Elizabeth Hay Design

Reg No: 201708268M

Site Map

Privacy Policy

Terms & Conditions

Design & Build AngusAlexander