THE INTERLACE

 

MINOR RENOVATIONS AND SOFT FURNISHINGS

FOUR BEDROOM APARTMENT. THE INTERLACE, SINGAPORE

The clients engaged me to bring colour and pattern into their new home. They wanted to create a fun colourful room for their two girls to share and wanted layers of pattern and colour. We turned one of the bedrooms into a home study where they could work from home or where the girls could do homework. To add some colour and pattern we installed a large fabric pinboard above the desk and below the wall hung unit and this is also an area where the girls can display their artwork. Throughout the rest of the apartment we did minor renovations such as staining the parquet floor, some carpentry and new lighting.

 

The clients wanted the balconies, which were previously very sterile and lifeless, to be attractive and to have personality of their own.  We achieved this with adding colour and interest through the tiles which are Moroccan style in various blues and new luscious planting.

ELIZABETH HAY DESIGN

CONTACT

Call: +65 9647 3276

Email: elizabeth@elizabethhaydesign.com

SOCIAL MEDIA

© Elizabeth Hay Design

Reg No: 201708268M

Site Map

Privacy Policy

Terms & Conditions

Design & Build AngusAlexander